Woning Steenwijk: stalen schuifdeuren en luxe stalen elementen

CLOOZ doors

In het prachtige Steenwijk heeft CLOOZ doors onlangs een mooi project afgerond. De opdracht luidde: transformeer alle grote ruimtes van de woning met prachtige stalen schuifdeuren en creëer zodoende een naadloze harmonie met de trappen. CLOOZ doors voorzag de trappen van dezelfde poedercoating in dezelfde stalen kleur. Het resultaat: een luxe uitstraling met prachtige, gouden stalen binnendeuren, die perfect samengaan met het moderne interieur.

Luxe taatsdeuren

Vanuit de hal en entree krijg je toegang tot de leefruimte door middel van een luxe taatsdeur. Deze majestueuze deur draait om zijn eigen verticale as, waarbij de draaipunten zich boven en onder de deur bevinden. De deuren kunnen zowel naar binnen als buiten worden gedraaid tot een hoek van 150 graden en kunnen blijven staan op een hoek van 90 graden. Dit fenomeen wordt ook wel de vasthoudstand genoemd.

Stalen schuifdeuren

Tussen de leefkeuken en woonkamer zijn stalen schuifdeuren geplaatst. Een stalen schuifdeur met glas is ideaal om ruimtes mee op te delen, bijvoorbeeld de woonkamer en keuken. Zo blijft de leefruimte groot en licht ogen, maar kan deze wel worden afgesloten. Een stalen schuifdeur is geschikt voor iedere ruimte, maar vooral als er te weinig ruimte is voor openslaande deuren. De schuifrails worden afhankelijk van het design aan de wand of tegen het plafond gemonteerd. Met een schuifdeur profiteer je van het optische effect, zonder dat het veel ruimte kost.

Creëer je droomwoning

In deze woning sluiten de stalen binnendeuren en stalen elementen perfect op elkaar aan. Streef je zelf ook naar een fenomenaal woonconcept, dan staat CLOOZ doors voor je klaar om al je dromen werkelijk te maken. Het team van CLOOZ doors staat voor je klaar om je te begeleiden bij het creëren van een harmonieuze en luxueuze leefomgeving. Bij CLOOZ doors worden visies tot leven gebracht en is je droomhuis slechts een stap verwijderd.

Editor: Media Team

Datum: 03-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: CLOOZ doors