• Waar:
    Brabanthal Leuven
    Brabantlaan 1, 3001 Leuven
  • Wanneer:
    zaterdag 16 t/m zondag 24 maart
    Alle dagen van 14 tot 19 uur & zondag van 11 tot 18 uur

Ontdek de nieuwste woningtrends | Ideaal wonen in huis en tuin

Vlaams-Brabants grootste beurs voor huis- en tuininspiratie 

Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Neem dan zeker een kijkje op de beurs ‘Ideaal wonen in huis en tuin’. Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 maart kan je in de Brabanthal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. En dat laatste is wat de beurs nu zo uniek maakt. De 47ste editie staat in het teken van de lente en dus mogen de tuinexposanten zeker niet ontbreken. Wij voelen de lentekriebels alvast, nu jij nog!  

Alle woningtrends onder één dak 

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ trekt ieder jaar meer dan 25.000 bezoekers. En daar zit het ruime huis- en tuinaanbod ongetwijfeld voor iets tussen. In de Leuvense Brabanthal kan je terecht bij maar liefst 200 exposanten. En dat uit meer dan 50 sectoren. Zo vind je er alles dat met wonen te maken heeft. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Van keukenspecialisten over renovatiefirma’s tot zwembadinstallateurs. Je ontdekt er de laatste nieuwe trends en komt meteen in contact met de vakmensen die jouw droom kunnen realiseren. Er is niet alleen een uitgebreid aanbod van huis en tuin, ook de prijzen zijn erg divers. Je vindt op Ideaal Wonen zowel democratisch geprijsde artikelen als een meer exclusief aanbod, voor ieder wat wils dus.

Een nieuwkomer op de beurs dit jaar is de pop up vastgoedbeurs Immobilia die zal doorgaan in het eerste weekend op 16 en 17 maart. Een tiental makelaars stellen hun nieuwbouw projecten voor aan het grote publiek. Er zullen ook in samenwerking met Vastgoed TV diverse sessies plaatsvinden rond kopen, huren en nieuwbouw.

Met een oppervlakte van 12.000 m2 is ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ veruit de grootste provinciale beurs en een must voor iedereen die (ver)bouwplannen heeft.

Woningtrends, Woonbeurs, Interieur, Ideaal wonen in huis en tuin

Lentekriebels als rode draad

 Het thema van de 47ste editie? De lente! Dat zal je niet alleen merken aan de vele tuinexposanten, de hele beurs is in dit thema ondergedompeld. Denk bijvoorbeeld aan een natuurzwembad in de inkomhal. Of een cafetaria omringd door groen. En naast tal van leuke prijzen, zoals een jaar lang gratis Bloomon bloemen, is er zelfs een hippe tuinbar te winnen ter waarde van 4.750 euro!

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ is van zaterdag 16 tot en met zondag 24 maart. De beurs is dagelijks geopend van 14 tot 19 uur en op zondag van 11 tot 18 uur . Op vrijdag 22 maart kan je naar de avondnocturne komen tot 22 uur en word je ontvangen met een gratis hapje en drankje vanaf 18 uur. De pop up vastgoedbeurs Immobilia zal doorgaan op zaterdag 16 en zondag 17 maart.

 

 

____

 

Woningtrends, Woonbeurs, Interieur, Ideaal wonen in huis en tuin