Wood and Stone

U weet het vast nog wel: 2023 was het warmste jaar sinds het begin van de metingen. Tegelijkertijd was het ook het natste jaar ooit. Met andere woorden: de mogelijkheden om in de tuin door te brengen waren talrijk maar een mooie overkapping tijdens een regenbui is geen overbodige luxe. Wood and Stone zijn ervaren professionals die u graag ontzorgen bij de inrichting van uw tuin.

Informatie over Wood and Stone


1
2
3
4
5
6
11 graag onderste tekst created with iwhatermark eraf knippen!
12 graag onderste tekst created with iwhatermark eraf knippen!
13 graag onderste tekst created with iwhatermark eraf knippen!
240419 the Art of Living event_visual 8
previous arrow
next arrow

Wood and Stone is gespecialiseerd in overkappingen, tuinhuizen, sierbestrating zoals keramische tegels, gebakken klinkers, betontegels en -klinkers. Het liefst werken ze met natuurlijke materialen voor klanten uit het hogere segment. Mike van der Sangen en Dylan Spierings zijn eigenaren van Wood and Stone. Mike: “Wij leggen complete tuinen aan en zien onszelf als aannemer in tuinen. Onze hoofdmoot is timmer- en straatwerk. Daarnaast werken we samen met vertrouwde vakmensen; zoals tuinarchitecten, hoveniers, grondwerkers, een beregening installateur en elektriciens. Wij zorgen uiteraard voor de coördinatie. Daarbij hebben we oog voor detail, zijn netjes en flexibel, alles is maatwerk, we denken mee, we voeren een strakke planning en komen afspraken na. En last but ot least: voor ons is de klant altijd koning. ”

Op 17, 18 en 19 mei 2024 komt The Art Of Living tot leven in het Autotron Rosmalen. Ook Wood and Stone zal hierbij ‘aanwezig’ zijn. Zij maakten de dakconstructie in de stand van Studio Sluijzer uit Amsterdam