WoodUpp

WoodUpp staat voor unieke, hoogwaardige Akupanelen die niet alleen de akoestiek verbeteren, maar ruimtes ook voorzien van een moderne, stijlvolle uitstraling. De producten zijn van een onderscheidende kwaliteit en beschikken over het vermogen om esthetiek en functionaliteit te combineren. Hierdoor zijn de houten producten erg geliefd en werden ze talloze keren gebruikt om projecten mee te verrijken. Een ander voordeel van de houten Akupanelen is dat ze geproduceerd worden met behulp van natuurlijke materialen. WoodUpp heeft dan ook als doel hoogwaardige en milieuvriendelijke panelen te produceren die bijdragen aan een gezonder binnenklimaat.

Projecten van WoodUpp

Informatie over WoodUpp


Woodupp_7
Woodupp_4
Woodupp_1
Woodupp
Woodupp_3
Woodupp_2
Woodupp_6
Woodupp_9
Woodupp_5
Woodupp_8
previous arrow
next arrow

Passie voor hout 

Mads, de oprichter van WoodUpp, begon het bedrijf door zijn ongekende passie voor hout. Waarna in 2017 het Akupaneel geïntroduceerd werd. Sindsdien wordt het product gebruikt om particuliere woningen en projecten over de gehele wereld te voorzien van een indrukwekkend uiterlijk.  

Eigen werkplaats 

Alle producten worden vervaardigd in de eigen werkplaats van het bedrijf. Deze bevindt zich in Ribe, Denemarken. Hier combineert WoodUpp hun toewijding aan duurzame productie met hun expertise op het gebied van hout. Dit zorgt ervoor dat alle producten een hoogwaardige kwaliteit hebben en verwachtingen overtreffen. Hun klantenkring reikt niet alleen tot particulieren, maar ook bedrijven en andere opdrachtgevers kunnen bij hen terecht. 

Duurzame materialen 

Het vilt en hout wat WoodUpp gebruikt bij het produceren van hun producten wordt op een duurzame manier vergaard. Dit houdt in dat de akoestische panelen vervaardigd zijn uit speciaal ontwikkeld vilt. Het materiaal is gemaakt van gerecycled plastic, PET-flessen om precies te zijn, hiermee dragen ze ook bij aan het omzetten van een afvalproduct in een prachtig interieur element.