Woonbeurs, the art of living, tinello, exclusieve keukens, landelijke keukens, luxe keukens, woonevent, event voor wonen

Woonbeurs | The Art of Living

Ga je binnenkort je eigen villa bouwen, renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Kom dan naar de woonbeurs van The Art of Living op 28 t/m 31 maart. Hier vind je alle inspiratie die je nodig hebt om jouw droomwoning of luxe tuin te realiseren. Naast wooninspiratie kun je tijdens dit event ook specialisten verwachten die jou alles kunnen vertellen over de meest exclusieve auto’s, de laatste beauty trends en exotische reizen. Kortom een weekend boordevol inspiratie!

Lees hier meer over het event!

JEE-O

Een vooruitstrevende organisatie op het gebied van sanitair, dat is JEE-O. In samenwerking met vooraanstaande designers zoals Osiris Hertman, Edward van Vliet en Grand & Johnson beschikken zij over een uniek assortiment aan waskommen, (buiten)douches, kranen en baden! Doordat de collecties beschikken over stoere, industriële elementen geven ze jouw badkamer een onverschrokken karakter.

In samenwerking met Knops Tuindesign is er een buitendouche van JEE-O verwerkt in een prachtige inspiratietuin. De buitendouches zijn gemaakt van stevige materialen waardoor ze tegen extreme weersomstandigheden kunnen. De douches zijn onmisbaar bij een exclusieve zwembadtuin!

JEE-O, woonbeurs, the art of living, woonevent, event, event voor wonen, luxe douche, buitendouche, stoere buitendouche, zwembaddouche

Tinello

Al meer dan 25 jaar weet deze specialist raad op het gebied van moderne en landelijke keukens. Met name olijfhouten keukens blijft toch wel de specialiteit van deze professional. Door deze passie te combineren met pure ambacht en vakmanschap worden er al jarenlang diverse droomkeukens gerealiseerd. Bijzonder bij deze keukenspecialist is dat alle keukens met de hand worden gemaakt. Deze manier van werken is dan ook terug te zien in het resultaat van de keukens. Allen vormen het hart van de woning, stralen sfeer uit en bevatten een persoonlijk verhaal.

De exclusieve keukens van Tinello zijn te bezichtigen op het event van The Art of Living. Tijdens het event zullen zij je alles vertellen over de mogelijkheden, materialen en prijzen van de keukens. Maar ook voor vragen of advies kun je terecht bij deze deskundigen.

woonbeurs, the art of living, beurs voor wonen, woonevent, event voor wonen, the art of living, tinello, exclusieve keukens, luxe keukens, landelijke keukens

Boek hier uw tickets!