Dauby, Deur- en raambeslag, Woonboerderij

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 | Wommelgem / Antwerpen

Woonboerderij met landelijk keuken in Westerland | Dauby

De keuken is één van de belangrijkste onderdelen van een woning omdat het dé plek is waar iedereen samenkomt. Daarmee vormt de keuken het hart van het huis. Door het bijpassende deurbeslag van Dauby is deze keuken van een woonboerderij tot in de perfectie afgewerkt. 

Houten keuken

In een woonboerderij in Westerland heeft Boudewijn Hosmus een Barnwoud houten keuken gerealiseerd, waarbij het fornuis van steel is en de spoelbak van porselein is gemaakt. Het blad is daarentegen van Spaans hardsteen, wat op een prachtige manier combineert met het hout van de keuken. De grote, houten balk vanaf de keuken tot aan het plafond is een uniek element wat tevens zorgt voor een speelse eenheid, waarbij het een echte blikvanger is.

Dauby, Deur- en raambeslag, Woonboerderij

Dauby, Deur- en raambeslag, Woonboerderij

Warme uitstraling

De ruwe bronzen kastgrepen zijn uitgekozen door Dauby omdat deze geheel aansluiten op de sfeer van de keuken. De warme bronzen tinten sluiten aan op de warme uitstraling van het rustieke hout gecombineerd met het volledig witte plafond. Door de robuuste vormen die er gebruikt worden is deze stoere keuken een perfecte match met deze woonboerderij.

Dauby, Deur- en raambeslag, Woonboerderij

Tekst: Dauby
Fotografie: Dauby

___

___

Alle projecten met deur- en raambeslag van Dauby bekijken?