tieleman keukens, keuken inspiratie, luxe keukens, exclusieve keukens, the art of living

Wooninspiratie voor professionals | The Art of Living

Het event van The Art of Living komt steeds dichterbij! Graag willen we onze bezoekers goed informeren over wat er van 28 t/m 31 maart allemaal te doen is tijdens het event. Op donderdagavond 28 maart zullen we het event openen onder het genot van een hapje, een drankje en diverse optredens! Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor deze bijzondere avond. Vrijdag 29 maart is dé dag om wooninspiratie op te doen voor professionals. Tijdens deze dag zullen er diverse leveranciers, specialisten en architecten aanwezig zijn die jouw organisatie wellicht tot een hoger niveau kunnen tillen of je als zelfstandige in de woonbranche verder kunnen helpen. Samen kom je immers verder dan alleen. Op deze dag zullen er diverse branche specialisten aanwezig zijn op het gebied van bouw, architectuur, kunst, interieur en tuinen.

Lees hier meer over het event!

Bouw & Architectuur

Op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van architectuur? Op de dag van de woonprofessionals zullen er diverse architecten aanwezig zijn die hier meer over kunnen vertellen. Ook specialisten op het gebied van deuren, gevelbekleding en schuifpuien zullen je tijdens het event kunnen informeren over de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.

event the art of living, woonbeurs, architectuur, bouwinspiratie, inspiratie, wooninspiratie, woonevent, the art of living

Interieur

Benieuwd naar de visie van bekende interieurarchitecten zoals Linda Lagrand, Marcel Wolterinck, Eric Kant of ontwerpbureau C’avante? Tijdens het event zullen zij meerdere masterclasses verzorgen waarbij je alles te weten komt over de werkwijze van deze interieurprofessionals. Tevens ontmoet je op 29 maart ook andere leveranciers op het gebied van interieur en design.

event, woonbeurs, woonevent, the art of living, interieur inspiratie, luxe interieur, exclusief interieur

Tuin

Op het event van The Art of Living zullen er twee inspiratietuinen worden ontworpen door Knops Tuindesign en Meesters in de Tuin. In samenwerking met diverse tuinleveranciers worden deze tuinen gerealiseerd. Wat kun je verwachten bij deze tuinen? Exclusieve zwembaden, houten bijgebouwen, buitendouches, luxe tuinmeubels, buitenhaarden, tuinaccessoires en bestrating.

woonevent, event, tuin inspiratie, the art of living, woonbeurs, exclusieve tuinen, luxe tuinen

Kunst

Ook aan kunst en cultuur besteedt The Art of Living aandacht tijdens het event. High end schilderijen, bijzondere foto’s of andere originele kunstobjecten zullen te bezichtigen zijn. Zowel voor in de woning als kantoorpanden, hotels en restaurants kunnen deze prachtstukken worden geplaatst.

kunst inspiratie, woonbeurs, the art of living, wooninspiratie, cobra art, exclusieve kunst, luxe kunst, high end kunst

Nieuwsgierig geworden naar wat onze specialisten voor jouw organisatie kunnen betekenen? We zien je graag op het event.

Boek hier uw tickets!