Een duurzame marmer look

Cosentino

Een woontrend die zeker meegenomen wordt naar het nieuwe jaar is de marmer look. Marmeren elementen zijn simpelweg niet meer weg te denken uit een stijlvol interieur. Van marmeren keukenbladen tot prachtige designtafels. Deze natuursteen soort blijft populair. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om te kiezen voor producten met een marmer design en dat doet zeker niet onder aan het echte natuursteen, zoals de collectie van Silestone laat zien.

Marmer, Cosentino, Keuken, The Art of Living

De nieuwe op marmer geïnspireerde collectie van Silestone by Cosentino

De nieuwe op marmer geïnspireerde collectie: Ethereal, van Silestone bestaat uit vier verschillende kleur nuances die de droomachtige schoonheid van marmer perfect nabootsen. Hierdoor is de collectie eenvoudig in ieder interieur te integreren. Kies bijvoorbeeld blauw getinte aders op een witte achtergrond, voor een harmonieuze sfeer en goudkleurige aders voor elegantie. Deze marmerlook past op deze manier bij iedere persoonlijke stijl en smaak.

Marmer in een duurzaam jasje

Niet alleen de kleuren van de collectie geven u een ander perspectief op marmer, maar ook de kwaliteit van het materiaal is hoogwaardig en baanbrekend. Het materiaal wordt gevormd door de nieuwste technologieën. Hierbij wordt 99% van het water uit productieprocessen opnieuw gebruikt en de samenstelling van het materiaal bestaat voor 20% uit gerecyclede grondstoffen. Waardoor het materiaal niet alleen mooi is, maar ook erg duurzaam.

 

Over Cosentino

Bij Cosentino kunt u terecht voor dit bijzondere product. Het milieuvriendelijke Ethereal is perfect om keukenwerkbladen, keukenachterwanden of badkamers mee te bekleden. Cosentino kijkt, als vakspecialist, graag met jou mee naar wat de mogelijkheden zijn en op welke manier jouw ruimtes te verrijken zijn. Maar met de Silestone Ethereal geef je makkelijk iedere ruimte een fantastische metamorfose.

Editor: Media team

Datum: 18-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Cosentino