WOUD Design

WOUD Design | Nieuw interieurmerk

Deense WOUD Design verrast met prachtige collectie

WOUD Design, een verfrissend nieuw designmerk, bedacht en gerund door een ontwerpduo uit Denemarken verovert ons land. Sommige ontwerpen zag je wellicht al op internationale beurzen of in internationale bladen, maar de meubels en woonaccessoires van dit Scandinavische merk zijn nu ook volop in België en Nederland verkrijgbaar. WOUD Design biedt de woonwereld een nieuwe kijk op de Scandinavische woonstijl. Nog steeds functioneel maar met een vleugje innovatie.

 

Design door verschillende ontwerpers

Door samen te werken met (opkomende) designers uit verschillende landen creëert WOUD Design een unieke en brede collectie meubels, woonaccessoires en textiel. De collecties hebben allemaal de herkenbare Scandinavische look & feel, waardoor de kleuren en vormen stijlvol met elkaar te combineren zijn. Maar WOUD Design biedt ons net iets anders dan de bestaande Scandinavische merken. Hierdoor staan de collecties van WOUD Design prachtig in verschillende interieurs van moderne woningen tot oude herenhuizen. Het merk heeft eettafels, sofa’s, bijzettafels, lampen, kasten, kussens en nog veel meer.

WOUD Design

WOUD Design

 

Duurzame collectie
Dit jaar is de meubel– en accessoirescollectie van WOUD Design uitgebreid met een kussencollectie. De kussens hebben een klassiek weefpatroon en om er een grafische touch aan te geven, is de rits zichtbaar en opvallende gekleurd. De collectie is net zoals de andere collecties duurzaam. Zo hebben de kussens een afwijkend formaat, om de verspilling van de stof tot een minimum te beperken en zijn de binnenkussens van gerecyclede plastic flessen gemaakt en omgetoverd tot een comfortabele donzige vulling.

 

WOUD Design

WOUD Design

___

Meer informatie over WOUD Design?