previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Xiart

Dé online art gallery voor prachtige fotokunst

Xiart is dé online art gallery voor prachtige fotokunst; de ultieme mix tussen trendy en tijdloos. Elke dag helpen we onze klanten door heel Europa bij het vinden van betaalbare en originele wanddecoratie. Het gaat verder dan een mooi kunstwerk aan de muur. Xiart foto-arts hebben de kracht om een ruimte te transformeren en schitteren daarom in verschillende soorten interieurs. Van huizen en kantoorpanden, tot winkels en showrooms.  

Wanddecoratie voor iedere ruimte 

Wij inspireren graag op het gebied van interieur en design, ongeacht of het een slaapkamer, woonkamer, badkamer of kleine hal betreft. Het assortiment is veelzijdig en loopt uiteen van dieren en gezichten tot natuur en abstracte foto-arts. Xiart breidt haar collectie steeds uit en laat zich inspireren door getalenteerde fotografen en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Zo biedt onze collectie voor ieder wat wils.  

Verschillende afmetingen en materialen 

De met zorg geselecteerde afbeeldingen worden in verschillende afmetingen en materialen afgedrukt, geschikt voor iedere ruimte. Zo bieden we de keuze uit de materialen plexiglas (hoogglans) en dibond (matte afwerking). Afmetingen varieren van 60×90 tot 120×180 cm. Daarbij staan we altijd voor hoogwaardige kwaliteit, zodat onze klanten jarenlang kunnen genieten van een prachtig kunstwerk aan de muur. 

____

Meer projecten bekijken van Xiart?

 

Xiart


“Xiart is een walhalla voor interieurliefhebbers met een voorliefde voor originele fotokunst. We weten welk gevoel wanddecoratie in huis brengt.

 ___

Contactgegevens:

  • Xiart
  • Cartografenweg 20a
  • 5141MT Waalwijk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | jan | 2021


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media