Xinnix-deuren met een stijlvolle finishing touch

Xinnix Door Systems

Xinnix is een bedrijf dat bekend staat om het ontwerpen, creëren en produceren van deursystemen voor binnendeuren. De basis is een aluminium frame dat ingewerkt wordt in de wand om een vlakwandig resultaat te bekomen. Standaard wordt gewerkt met een magnetisch slot en zijn de scharnieren verborgen. Dit zorgt keer op keer voor een subliem, tijdloos eindresultaat. Enkele extra elementen kunnen het geheel naar een hoger niveau tillen. Ontdek verder welke opties er zijn.

Deuren, maatwerk, Xinnix Door Systems, The Art Of Living

Op iedere deur… past een kruk  

Je kan bij Xinnix niet alleen terecht voor prachtige binnendeuren, maar ook voor een gamma aan deurbeslag. De deurkruk kan het design namelijk maken of kraken. Denk daarom goed na op voorhand welke sfeer je wil bekomen. Spreekt een modern interieur jou aan? Opteer dan voor een zwarte kruk op een prachtig mooi wit deurblad. Je kan het natuurlijk ook esthetisch interessanter vinden om de deurkruk te laten blenden met het deurpaneel. Zo vormt alles 1 neutraal geheel. Schuifdeurschelpen in matchende of contrasterende kleuren behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij Xinnix is werkelijk alles mogelijk om een interieur te creëren dat volledig aansluit bij jouw wensen en eisen.

Compleet van boven tot onder 

De kozijnloze binnendeuren van Xinnix worden vaak verwerkt in een minimalistisch interieur. Dit omdat ze naadloos opgaan in de rest van het interieur. Om het strakke gevoel door te trekken op de wanden zelf, kan je opteren voor Xinnix-plinten. Kies voor de verdiepte plint met een eigen invulling of onze cover in primer die je mee schildert in een kleur naar keuze. Is de ruimte al verder afgewerkt en wil je een snelle en stijlvolle oplossing? Ga dan voor de plakplint van 4mm die in no time een tijdloos resultaat oplevert.

Editor: Media Team

Datum: 23-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living