Xinnix Door Systems

Xinnix ontwerpt, creëert en produceert deursystemen voor binnendeuren die gelijk liggen met de wand ook wel kozijnloze binnendeuren of onzichtbare deuren genoemd. Een ingewerkt aluminium kader waar de verborgen Xinnix scharnieren inliggen, zorgen voor een subliem, tijdloos resultaat.

Projecten van Xinnix Door Systems

Informatie over Xinnix Door Systems


TAOL_1
TAOL_2
TAOL_3
TAOL_4
TAOL_5
TAOL_6
TAOL_7
TAOL_8
TAOL_9
TAOL_10
previous arrow
next arrow

Draaideuren

Zowel standaardafmetingen als kamerhoge oplossingen zijn mogelijk. Ook technische performante deuren zoals brandwerende deuren met meerpuntssloten en toegangscontrole behoren tot het programma om een gebouw volledig in dezelfde stijl te kunnen afwerken.

 De wanden wordt naar wens afgewerkt. Veelal worden wand en deur in dezelfde kleurtoon geschilderd om een uniform uitzicht als resultaat te bekomen. Nu het concept véél is toegepast en men de mogelijkheden van de Xinnix frames heeft ontdekt, gaat men andere materialen op wand en deur aanbrengen. Zo zien we nu afwerkingen met schildertechnieken, fineer in horizontale belijningen, HPL afwerkingen, natuursteenbekledingen, exclusief leder op muur en deur verschijnen. De Xinnix-afwerking komt in deze toepassing perfect tot haar recht want het technische gedeelte zie je niet en de esthetiek lijkt vanzelfsprekend. 

Schuifdeuren

De pocket schuifdeuroplossing van Xinnix laat een schuifdeur in een standaard wanddikte verdwijnen en vermijdt daarmee het plaatsen van dubbele muren. Hierdoor win je per kamer gemakkelijk 10 tot 15 cm. Zowel standaarddeuren als kamerhoge deuren zijn mogelijk in de schuifdeurserie. 
De mooiste realisaties zie je als ze gehele schuifwanden tot een hoogte van 350 cm hoog en 300 cm breed als enkel paneel in de wand ziet wegschuiven. Ook deze giganten verdwijnen in de standaard muurdikte en kan je gehele ruimtes opdelen. 

Pivoterende deuren

Ook voor pivoterende of taatsdeuren heeft Xinnix een oplossing in haar gamma. Deze taatsscharnier is zelfsluitend en heeft een vastzetstand op 90° en -90°. De mogelijkheid bestaat dat Xinnix hier een aluminium kader meelevert om de muren visueel recht te maken zodat de spelingen rondom de deur identiek zijn.