previous arrow
next arrow
Slider

Zecc Architecten

Zecc werkt vanuit drie principes: functionaliteit, duurzaamheid en het prikkelen van alle zinnen. Vaak lijkt het onmogelijk om al deze uitgangspunten te verenigen. Maar juist daarin schuilt de kracht van het architectenbureau. Grounded Architecture, architectuur met een stevige basis, dat is waar Zecc Architecten voor staat.

De gezichten achter het succes

De directie van Zecc wordt gevormd door Bart Kellerhuis en Marnix van der Meer. Marnix richtte in 2003, één jaar na zijn afstuderen aan de Academie voor Bouwkunst, Zecc Architecten op en heeft tegenwoordig de rol als algemeen directeur. Bart kwam in 2008 bij het bedrijf in de rol van creatief directeur. Beide hebben een flink team van architecten, ontwerpers en projectleiders onder zich.

Helder en prikkelend

De ontwerpen van Zecc kunnen omschreven worden als helder en prikkelend. Het bedrijf ontwerpt heldere gebouwen met een prikkelende verschijning, want goede architectuur moet immers functioneel en prachtig zijn. Door de verschillende expertises van het team is de organisatie in goede balans. Het team streeft met de pijlers helderheid en prikkeling niet alleen naar het einddoel, maar dit wordt ook gebruikt als ontwerpmethode.

Vijf principes

Zecc werkt met vijf verschillende thema’s: mensen, duurzaamheid, functie en techniek, detaillering en materiaalgebruik en hoogwaardige installaties. Op deze manier worden alle facetten betrokken van begin tot eind. Het team verkend grenzen en zoek verdieping binnen de wensen en kaders van de opdrachtgever. Hierdoor wordt een simpel basisidee uitgewerkt tot een bijzondere creatie.

___

Meer projecten van ZECC Architecten bekijken?

  • |

 

Moderne witte keuken

ZECC architecten heeft samen met interieurarchitect Jeroen van Zwetselaar een eigenzinnig ontwerp gecreëerd. De geschiedenis van het huis komt naar voren en wordt gecombineerd met nieuw en strak.

Houten taatsdeuren in exclusieve woonboerderij

In deze woonboerderij worden de historische elementen gecombineerd met nieuwe elementen. ZECC architecten en andere partners hebben dit project tot in de perfectie gerealiseerd.

 

ZECC Architecten


“Wij werken vanuit drie principes: functionaliteit, duurzaamheid en het prikkelen van alle zinnen.”

 

___

Contactgegevens

  • ZECC Architecten
  • Trachtieweg 41 (Studio A)
    3534 AP Utrecht

 


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | nov | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media