Zeer hoog afwerkingsniveau in Leidschendam 

Daacha

Wat is mooi? Gelukkig is dat subjectief. Dat geldt ook voor vloer -en wandafwerking. Wel kan men zeggen of iets mooi gemaakt is, met liefde gemaakt is. Als de klant er voor kiest om niet alleen voor Daacha gietvloeren te gaan, maar ook voor onze wandpanelen, dan mogen wij ons gelukkig prijzen, dan kunnen we alles uit de kast halen. Dan gaan we juist bijdragen aan dat hoge afwerkingsniveau. Nu zijn we dat gewend en halen we in alle woningen dat niveau, misschien dat het hier alleen nog beter past, omdat alles zo goed is afgewerkt, alles zo doordacht is ontworpen, alles zo goed samenkomt. Het interieurontwerp is van Designa.

Veel mooier wordt het niet. Designa heeft gekozen voor een donkere (bruine) gietvloer in combinatie met gegoten wandpanelen in dezelfde kleur als de vloer, dat geldt ook voor onze plinten. Maar we hebben ook onze hoogglans wandpanelen mogen plaatsen in twee verschillende uitvoeringen voor nog meer contrast, voor nog meer een luxe gevoel. Op de foto’s lijkt de vloer soms licht van kleur, dat heeft alles te maken met het uitlichten, met het lichtplan, ook van Designa. De wanden lijken juist donkerder, dat heeft met de lichtinval te maken. Prachtig.

Als klap op de vuurpijl hebben we ook 2 bloktrappen mogen voorzien van onze afwerking, waardoor de vloer naadloos de trap oploopt, mooi uitgelicht vanuit de muur. Een trap wordt op deze manier bijna een meubelstuk.

Let met name op hoe strak we een nis kunnen maken, hoe strak de gietvloer tegen onze panelen en plinten aan ligt, hoe mooi de gietvloer aansluit op de drains, zonder dat er op vloerniveau gekit hoeft te worden. Wij vinden het mooi, gelukkig de klant ook. Mooi gemaakt is het zeker, met liefde. Wij zijn benieuwd of u het ook mooi vindt.

Editor: Media Team

Datum: 27-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Daacha

Fotografie: Denise Zwijnen