buitenzwembad, Compass Pools, The Art Of Living

  • Compass Pools Nederland B.V.
  • Het Sterrenbeeld 25
  • 5215 MK ‘s-Hertogenbosch

Zelfreinigend buitenzwembad | Compass Pools 

De immense buitenzwembaden die we hier tonen zijn amazing om te zien! De grootte is erg indrukwekkend, de lichtblauwe binnenkant doet subtropisch aan en de zwembaden vormen een ware eyecatcher in de tuin. Maar dit zwembad is niet alleen aantrekkelijk vormgegeven. Ook over het onderhoud van deze schoonheden is goed nagedacht door Compass Pools, een bedrijf dat prefab zwembaden maakt. Ze willen onderhoudsarme zwembaden leveren. Daarom bestaan hun zwembaden altijd uit één stuk. Op die manier hebben ze geen naden die vuil en bacteriën vergaren. Als je graag een schep erbovenop doet, kan je tegenwoordig kiezen voor de afwerking met een exclusief VANTAGE-systeem.  

buitenzwembad, Compass Pools, The Art Of Living

Uniek systeem 

Slepen met bodemzuigers is verleden tijd met dit VANTAGE-systeemJe houdt hierdoor meer tijd over om te genieten van dit eerste buitenzwembad ter wereld dat zichzelf reinigt. Het VANTAGEsysteem is zeer precies: het bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in je zwembad waar een gewone bodemzuiger niet bij kan. Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in je zwembad en zorgt continue voor kristalhelder water. Je hoeft je geen zorgen te maken over ontsierende elementen: VANTAGE is haast onzichtbaar. Bovendien zijn de spuitnozzels en accessoires beschikbaar in verschillende tinten die aansluiten bij de kleur van jouw zwembad. Tevens geeft het een luxe uitstraling en je kunt optimaal genieten van je buitenzwembad!  

De zwembadprofessional 

Compass pools is een expert op het gebied van hygiënische en onderhoudsvriendelijke buitenzwembaden. Hierdoor ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos zwem- en plonsplezier voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. De zwembaden zijn van superieure klasse, gekoppeld aan staalharde garanties. Je kiest uit een diversiteit aan modellen, formaten, kleuren en afwerkingen. Je zwembad is daardoor altijd op maat en smaak gemaakt. Als je meer informatie wil, kan je uiteraard altijd vrijblijvend contact met hen opnemen.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Compass Pools

____

____

Meer projecten zien van Compass Pools?