• Compass Pools Nederland B.V.
  • Het Sterrenbeeld 25
  • 5215 MK ‘s-Hertogenbosch

Zelfreinigend zwembadsysteem | Compass Pools 

Maak kennis met Compass Pools! Dit mooie bedrijf maakt prefab zwembaden zodat je snel en vakkundig een zwembad in je achtertuin hebt liggen. Het voorwerk gebeurt dus bij het bedrijf en niet in jouw tuin. Deze prefab zwembaden bestaan uit éégeheel en hebben dus geen naden die vuil en bacteriën vergaren. Het zwembad is dus uiterst hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, zeker met een zelfreinigend zwembadsysteem. Bij Compass Pools bent je verzekerd van jarenlang zorgeloos zwem- en plonsplezier voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. De zwembaden zijn van superieure klasse, gekoppeld aan staalharde garanties. Je hebt keuze uit een diversiteit aan modellen, formaten, kleuren en afwerkingen.  

Wereldleider

Compass Pools is wereldleider in de productie van hoogwaardige keramische composiet monoblock zwembaden voor binnen- of buiten. Compass Pools Nederland is importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt de beste garanties op de markt. Met wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden en ruim 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider in het aanleggen van zwembaden. Al sinds 1980 gebruikt Compass Ceramic Pools als één van de eerste keramisch composiet materialen in de productie van zwembaden. De meest recente ontwikkeling is het zelfreinigende zwembadsysteem.  

Vrij van schoonmaak 

Eén van hun bijzondere afwerkingen is het exclusieve VANTAGE-systeem, een zelfreinigend zwembadsysteem. Slepen met bodemzuigers is verleden tijd. Je houdt dus meer tijd over om te genieten van dit eerste zwembad ter wereld dat zichzelf reinigt. Het VANTAGEsysteem bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in het zwembad waar een gewone bodemzuiger niet bij kan. Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in het zwembad en zorgt continue voor kristalhelder water. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over ontsierende elementen: VANTAGE is haast onzichtbaar. Bovendien zijn de spuitnozzels en accessoires beschikbaar in verschillende tinten die aansluiten bij de kleur van het zwembad.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Compass Pools

____

____

Meer projecten zien van Compass Pools?