previous arrow
next arrow
Slider

Zone Zuid Architecten

Zone Zuid architecten is een full service bureau dat het liefst van a tot z projecten bedenkt, uitvoert en begeleidt. Gespecialiseerd in woningbouw maakt het bureau ontwerpen met een authentieke en herkenbare twist. Spannende overkappingen en onverwachte combinaties van materialen zijn daar voorbeelden van.

Mooi creatie

Als architect ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een project. Er wordt eerst samen met de opdrachtgevers overlegd wat de wensen zijn en vervolgens wordt dit tot in de puntjes uitgevoerd. Zone Zuid Architecten creëert een verrassende ruimte, fijne werkplek of een huiselijke villa. Door de vele ervaring van het bedrijf weten ze dat een nauwe samenwerking tussen alle partijen het beste werkt. Dit zorgt voor het mooiste resultaat en uitvoering van de wensen van de opdrachtgever.

Passie voor het vak

“Als architect moet je voorbij de lijnen denken, soms heb je gewoon het gevoel ‘dit moet het zijn’. Ik heb passie voor mijn vak. We werken een ontwerp graag tot in de puntjes uit.”, aldus architect Gido van Zon. Het hele team van Zone Zuid Architecten werkt met passie aan ieder project en zorgt voor een prachtige afwerking. Er wordt gelet op alle details en hard gewerkt tot het droomhuis is gerealiseerd.

___

Meer projecten bekijken van Zone Zuid Architecten?

 

Zwart wit keuken

Deze villa verrast je positief met bijzondere details. De woning is volledig in de lengterichting opgebouwd, wat wordt benadrukt door een groot kookeiland en dito eettafel in de zwart-wit keuken. Zone Zuid Architecten zorgde voor een niet-alledaags ontwerp.

Moderne woning met landelijke touches

Deze moderne woning valt meteen op door het rieten dak zonder punt. Het is onverwachts gelegen aan het einde van een doodlopend pad. Wanneer je aan komt rijden, beland je op de oprit in een punt die je naar de voordeur brengt. De opvallende vormgeving van de woning in de vorm van een diamant geeft wat speelsheid aan het strakke en moderne ontwerp.

Zone Zuid Architecten, moderne architectuur, exterieur

Zone Zuid Architecten


“Als architect moet je voorbij de lijnen denken, soms heb je gewoon het gevoel ‘dit moet het zijn’. Ik heb passie voor mijn vak.”

___

Contactgegevens:

  • Zone Zuid Architecten
  • Markt 54B
  • 4701 PH Roosendaal


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media