Zonnelux

Raamdecoratie is dé sfeermaker in het interieur, daarom biedt Zonnelux een compleet assortiment aan, van shutters en houten jaloezieën tot aan geweven hout en rolgordijnen. Elk raam verdient een sieraad. De producten zijn precisie maatwerk waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn, denk hierbij aan trapezium- en boogramen of draai-kiepramen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en vakmanschap, dat is precies hoe Zonnelux werkt in zijn eigen fabrieken in Europa.

Projecten van Zonnelux

Informatie over Zonnelux


Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Zonnelux
Shutters 3
Duette 1
Shutters 2
Shutters 1
Rolgordijnen 1
Houten jaloezieën 3
Houten jaloezieën 2
Houten jaloezieën 1
Geweven hout 2
Geweven hout 1
previous arrow
next arrow

In 1974 is het familiebedrijf Zonnelux opgericht, wat vervolgens door de jaren heen een sterke groei heeft gemaakt. Vol trots is het één van de grotere aanbieders die op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux leveren. Met eigen Europese fabrieken is kwaliteit, ambacht en maatwerk in de Zonnelux producten terug te zien. Een compleet aanbod met trendy en tijdloze raamdecoratie.

Maatwerk

De raamdecoratie van Zonnelux wordt met aandacht voor detail geproduceerd. Het aantal uur handwerk wordt vaak onderschat maar dit is zeker terug te zien in de hoge kwaliteit. Doordat het maatwerk is, zijn er bijzondere raamvormen mogelijk zoals trapezium- en boogramen. Bijzonder en eigentijdse oplossingen met een mooi design. Er is altijd een Zonnelux specialist bij jou in de regio welke het beste advies op maat geeft.

Shutters

Shutters zijn een duurzame raamdecoratie die de perfecte balans tussen natuurlijk lichtinval en privacy bieden. Kantel de lamel naar wens en creëer een sfeervolle setting. Het hout geeft het interieur direct een warme en exclusieve uitstraling. Er zijn enorm veel mogelijkheden met shutters, denk hierbij aan unieke raamvormen en een ruim aanbod aan kleur.

Slimme raamdecoratie

Wil je raamdecoratie met een stijlvol design én nog meer comfort ervaren, dan is de slimme raamdecoratie van Zonnelux de oplossing. Via de pullbediening, afstandsbediening of met de Bluetooth app bedien je deze eenvoudig elektrisch. De accu is volledig geïntegreerd en is eenvoudig te koppelen met huisautomatiseringssystemen. Het is zelfs niet meer nodig om zelf de slimme raamdecoratie te bedienen, dit kan ook met timers en scènes.

Piet Boon by Zonnelux

De Piet Boon by Zonnelux collectie is het resultaat van een samenwerking tussen Studio Piet Boon en Zonnelux. De raamdecoratie kenmerkt zich door het elegante, functionele en dynamische ontwerp. De collectie bestaat uit shutters, Houten Blinds, Woodweave Blinds en Roller Blinds. Allen zijn beschikbaar in de 8 herkenbare Piet Boon kleuren waardoor het interieur één geheel wordt.