Zonnepanelen door vakwerk, Solar Crew, zonnepanelen

  • Solar Crew
  • Hoofdstraat 5E
  • 5528 AG Hoogeloon

Zonnepanelen door vakwerk | Solar Crew


Ze zijn niet meer weg te denken anno 2020; zonnepanelen. Er komen dan ook steeds meer fabrikanten en installateurs van zonnepanelen bij. Het wordt hierdoor steeds moeilijker om erachter te komen of je met een betrouwbare partner in zee gaat. Je zoekt iemand die beschikt over kennis en kunde en die werkt met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Solar Crew uit Hoogeloon is zo’n bedrijf met serieuze en ambitieuze vakmensen die echt vakwerk leveren. Van advies, engineering, installatie tot en met service en onderhoud.

Lijnen kort, snel handelen

De kern van Solar Crew is het installeren van zonnepanelen. Dit doen ze bij nieuwbouwwoningen, industriële- en bedrijfspanden. Ze bespreken de wensen van klanten, geven adviezen en bekijken de mogelijkheden. Na een akkoord starten ze met een plan van aanpak, waarna ze overgaan tot installatie. Het bedrijf werkt alleen met eigen mensen en schakelt geen derde partijen in. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen ze snel handelen. Solar Crew werkt alleen met panelen en omvormers van betrouwbare bedrijven. Zo gaan de materialen lang mee en zijn er ná de installatie nog maar weinig kosten.

Alles controleren

Er zit veel verschil in de zonnepanelen. Ervaring wijst uit dat de panelen niet altijd waarmaken wat ze beloven, ongeacht een keurmerk. Hierdoor checkt Solar Crew altijd of alles klopt. Zo controleren ze of de opbrengst klopt met het vermogen van de panelen en of de kleur en de kwaliteit goed zijn. Ook kan er verschil zitten in het installeren van de panelen. Solar Crew wordt het liefst zo vroeg mogelijk in het project betrokken, zodat ze alles zo goed mogelijk kunnen wegwerken. Ze denken mee in verschillende mogelijkheden. Perfectie en een hoog niveau zijn de standaard. Op deze manier werk Solar Crew aan een duurzaam en energieneutraal Nederland.

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: Solar Crew

___

___

Meer projecten bekijken van Solar Crew?