Zonnewering voor buiten, Livium< Airofoil, panelen, zon, genieten

  • Livium B.V.
  • Oosterveldsingel 53
  • 7558 PJ Hengelo

Zonnewering voor buiten | Livium

Voor stijlvolle zonnewering die perfect aansluit op het in- en/of exterieur van jouw woning.

Livium staat bekend om haar stijlvolle zonnewering voor zowel binnen als buiten. De horizontale Airfoil panelen zijn niet alleen elegant, ze zorgen ook voor optimale verduistering wanneer je dat wenst. De panelen bieden de mogelijkheid om optimale privacy te creëren, of juist openheid waardoor er genoten kan worden van het uitzicht. Je ziet de Airfoil panelen van Livium veel terugkomen in vierkante of rechthoekige vormen. Echter zijn ze ook nog in vele andere vormen toe te passen.

Airfoil panelen

Deze prachtige villa is voorzien van de Airofoil panelen. De landelijke villa wordt verrijkt door de stijlvolle panelen, zonder het aanzicht te belemmeren. De aanbouw van de villa is gerealiseerd met enorme raampartijen. Om een balans te vinden tussen openheid en privacy, hebben de bewoners gekozen om de gigantische raampartij op te delen.

Privacy met zonnewering

Op de bovenverdieping bevindt zich de masterbedroom. Door de horizontale louvrepanelen te plaatsen tegen de bovenste helft van het raam, wordt deze ruimte voorzien van genoeg privacy. Tevens zijn de louvrepanelen verduisterend, dit maakt ze de perfecte sfeermaker voor slaapkamers. De toevoeging van de panelen zorgt voor een zeer sierlijk designelement. Bij deze woning komt design samen tot een prachtig eindresultaat.

Zonnewering voor buiten, Livium< Airofoil, panelen, zon, genieten

____

Tekst: Livium
Fotografie: Rob Nijhuis Fotografie

 

Livium, exclusieve zonwering, louvredaken, shutters, louvrepanelen, the art of living

 

Meer projecten bekijken van Livium?

 

 


Zonnewering voor buiten, Livium< Airofoil, panelen, zon, genieten

Livium


“Onze producten passen zich moeiteloos aan elke omgeving aan”

__
Meer informatie over Livium?