Zonwering voor buiten met tuinparasol

Solero Parasols

De achtertuin wordt tegenwoordig steeds meer beschouwd als buitenkamer. In een gezellige en functionele tuin kan je je even onttrekken aan de drukte en hectiek van alledag en ben je los van alle verplichtingen. Met een tuinparasol als zonwering, groot of klein, creëer je in no-time een uniek en beschut eigen plekje in eigen tuin. Rust is beseffen dat je niets hoeft te doen. Enkel genieten van het geluid van de vogels, een mooi boek of goed gezelschap. Maak van jouw buiten een heerlijke loungeplek met een degelijke, kleurvaste en waterafstotende tuinparasol. Creëer jouw eigen Solero-moment. 

zonwering buiten, Solero, The Art of Living

Helemaal thuis in eigen tuin 

Solero brengt een uitgebreid assortiment professionele tuinparasols op de markt van een uitstekende kwaliteit.  Meestal zijn deze tuinparasols uit voorraad leverbaar. Je hebt de keuze uit verschillende kleurvaste doektinten. Zwart is bij Solero over enkele jaren nog steeds mooi zwart! Welke kleur je ook wil, met Solero kies je altijd voor groen! De complete tuinparasol, het doek inbegrepen, is namelijk 100% recyclebaar. 

Solero Vaticano Pro

Focuspunten 

Ben je van plan om een tuinparasol aan te schaffen? Houd dan rekening met de grootte van je terras, het bedrag dat je hieraan wil uitgeven en de haast die je ermee hebt. Maatwerkproducten hebben namelijk een langere levertijd, dus die kan je niet à la minute thuis hebben. Verder is het heel goed om na te denken of je het belangrijk vindt dat de tuinparasol buiten verplaatsbaar is. Ruimte en smaak bepalen of je gaat voor een zweefparasol of tuinparasol met een mast in het midden. Als je buitenaf woont, heb je bijvoorbeeld vaker last van harde wind en kan je beter niet gaan voor een zweefexemplaar. Ook verankeren behoort tot de mogelijkheden. En als je echt all-in gaat, kan je zelfs verlichting en verwarming in je parasol laten verwerken! 

zonwering buiten, Solero, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 20-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Solero Parasols