Zonwering


Artikelen

Meer over Zonwering

Tuinverlichting, terrasoverkapping met zonwering, elektrische zonwering Altijd een aangename temperatuur in huis

Een heerlijk zomerdag, de zon schijnt en je zit heerlijk in je tuin te genieten. Wanneer de zon op de ramen staat loopt de temperatuur in huis snel op. Ben jij dan op een gegeven moment toe aan wat verkoeling? Dan is het slim om voor zonwering te kiezen. Door het aanschaffen hiervan zorg je in de warmere periodes van het jaar voor een aangename binnentemperatuur. Maak buiten helemaal af en gezellig met zonwering en tuinverlichting.

Op zo’n zonnige dag in de zomer is alles buiten heel mooi en fijn. Kom je dan thuis na een lange dag en stap je je huis binnen waar het 30 graden is, dan is dat wat minder fijn. Door zonwering te plaatsen zorg je voor een verlaagde temperatuur in huis en kan je de hele zomer volop van het weer genieten. Waar je buiten kan genieten van de zonnestralen en de warmte, kan je binnen tot rust komen in een wat koelere omgeving. Dit zorgt ervoor dat je geen slapeloze nachten zult hebben door de hitte in de slaapkamer, geen felle zonnestralen die het zicht op een scherm belemmeren en niet binnen zal komen in een woonkamer waarbij je het gevoel krijgt dat je de sauna binnen bent gestapt.

Naast het tegenhouden van de hitte in huis, zorgt het ook voor een terras waar je heerlijk in de schaduw kan zitten, een terrasoverkapping met zonwering ‘s Avonds in de zomer buiten willen eten, maar niet in de zon willen zitten? Dan zit je met zonwering op het goede pad. Nu kan je zelf op het heetste moment van de dag genieten van de buitenlucht. Met zonwering investeer je in jarenlang comfort. Tegenwoordig gaan ze heel lang mee door de sterkere constructies, de vochtbestendigheid en de vuilafstotende doeken.

Naast wooncomfort biedt zonwering ook wat extra privacy, veiligheid en daarnaast ook een lagere energierekening. Wanneer je investeert in goede zonwering zal het al snel zorgen voor temperatuurverschil van 5 tot 7 graden. De airconditioning hoeft nu niet op volle toeren te blazen waardoor dit zal schelen op de energierekening. Nu denk je misschien dat zonwering alleen in de zomer van pas komt, maar dat is zeker niet zo. Wanner het buiten koud is en je sluit de zonwering ’s avonds of ’s nachts, dan zal de warmte beter binnen blijven en kan de verwarming een stuk lager worden gezet. Ook dit bespaart weer op de energierekening. Zonwering bestaat voor zowel binnen als buiten en het aanbod is erg groot. Van elektrische zonwering tot zonneschermen en schutters. Verschillende soorten, materialen en prijzen. Vul het helemaal zelf in en kies de zonwering die aansluit bij jouw woning.