Zonweringsystemen van markilux: Nieuwe jubileumkleuren “High Five”

Markilux

Zonweringschermen zijn allang een lifestyle-product geworden. Sommige daarvan hebben vandaag de dag dezelfde elegantie als stijlvolle designmeubelen. Dat geldt ook voor de Zonweringsystemen van markilux.  Kleuren spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom wil het bedrijf nu het succes van de afgelopen 50 jaar vieren met een speciale actie. In 2022 zullen er dus vijf nieuwe framekleuren zijn: de jubileumkleuren “High Five”.

Statement voor kwaliteit

Op één model na zijn alle designschermen van markilux gratis verkrijgbaar in de vijf nieuwe kleuren. De naam “High Five” is ook een statement voor hoge kwaliteit, exclusieve ontwerpen en het principe “Made in Germany”. Het vat in het kort samen waar het bedrijf voor staat. Daarnaast zijn de speciale kleuren bedacht om de klanten voor de afgelopen jaren te bedanken.

Zin in stijlvolle kleurkeuze

De “High Five” dragen sprankelende namen zoals Concept Black, Space Blue Metallic, Fine Green, New Champagne en Real Silver Metallic. Het zijn elegante, genuanceerde zonweringkleuren die passen bij verschillende interieurstijlen. Van modern en klassiek tot rustig en krachtig. Zij gaan elk vergezeld van twee kleurgecoördineerde aanbevelingen voor het zonweringsdoek uit de “visutex-collectie” van de fabrikant.

Voor een glorieus optreden

Voor haar nieuwe speciale kleuren heeft markilux zich laten inspireren door tuinmeubelen, outdoortextiel, wand- en vloertegels en gevelelementen. De nieuwe kaderkleuren van zijn elegant, klassiek en harmonieus. Zonweringsystemen van markilux krijgen op deze manier nog meer glans.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 11-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living