ZOUT Ontwerphuis

Sinds 2011 timmeren ze bij ZOUT hard aan de weg. Ze zijn de nieuwe lichting Ontwerpers waar het creatieve bloed verder kruipt dan één vast specialisme. In de afgelopen jaren maakte ze dan ook luxe villa’s, schoenenwinkels, high end kantoorpanden, diverse showrooms en een fancy skybar op de 16de verdieping van een hotel. Het portfolio van ZOUT is inmiddels dan ook erg divers zoals de projecten op de website je laten zien.

Informatie over ZOUT Ontwerphuis


TAOL_Zout ontwerphuis
TAOL_Zout ontwerphuis
TAOL_Zout ontwerphuis
TAOL_Zout ontwerphuis
previous arrow
next arrow

TotaalArchitectuur

Zout gelooft in TotaalArchitectuur, daarmee bedoelen ze dat ze niet alleen de buitenzijde maar ook graag de binnenkant van een gebouw mee willen ontwerpen. En als het kan ook gelijk mee te denken in een bijpassend tuinplan met een tuinarchitect. Ze denken dus na over details, van de baksteen tot aan de keukengreep. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat een totaal ontwerp het eindresultaat vele malen beter maakt. 1+1=3

Extra dimensie

Ze krijgen steeds vaker te horen dat de ontwerpen een extra dimensie hebben. Een doordacht warm huiselijk gevoel in combinatie met eigentijds creatief design. Laat dat nou precies de handtekening van ZOUT zijn.