Dami Luxury interior, luxe kantoorpand, hoogwaardig

  • DAMI Luxury Interior
  • De Kroonweg 12
  • 5145 NH Waalwijk
  •  

Zwaar imponerend luxe kantoorpand | DAMI Luxury Interior

Stijlvol, rijk, tijdloos en warm: zo laat de sfeer van dit prachtige luxe kantoorpand zich in een notendop omschrijven. Het idee voor de vormgeving en aankleding van het interieur staat op naam van Daniëlle de Ruijter, CEO van het creatieve interieurbureau DAMI Luxury Interior. In samenwerking met een aantal hoogwaardige partijen wist Daniëlle een unieke beleving neer te zetten, waarin de zakelijke omgevingen zijn omgetoverd tot ruimtes met vijfsterrenhotelluxe.

Next level

“Belangrijk vertrekpunt voor het interieur van dit pand, was het creëren van een luxe aanvoelende sfeer, alsof je een vijfsterrenhotel binnenstapt,” vertelt Daniëlle wanneer we haar spreken over de realisatie van dit unieke project. “Het bedrijf Magna Tyres Group is in tien jaar tijd uitgegroeid van specialist tot marktleider in de branche waarin het opereert. Die sterke positie vroeg om een interieur met next-level uitstraling en een zeker wow-factor, waarin medewerkers geïnspireerd worden en de ruimtes het ideale decor vormen om op sfeervolle en comfortabele wijze te kunnen werken.

Smaakvolle aankleding

Daarnaast ontvangt het bedrijf regelmatig (internationale) klanten. Ook zij dienden zich welkom te voelen in het gebouw.” Vanaf het moment van binnentreden in de royale entree, word je als het ware ondergedompeld in een uitnodigende en tegelijkertijd mondaine-aanvoelende ambiance. De enorme hoogte van het gebouw geeft de ontvangstruimte een imposante aanblik, die wordt versterkt door de schitterende, op maat ontworpen trap – een blikvanger pur sang – en de smaakvolle aankleding met de opvallende hanglamp en diverse mooie zitjes. Hierdoor is een entree met wereldse allure ontstaan, welke een mooie metafoor vormt voor de start van DAMI Luxury Interior zelf.

Visueel statement

De warme, luxe sfeer komt in iedere ruimte van dit luxe kantoorpand optimaal tot uiting. Zo zijn er diverse kantoorruimtes en boardruimtes in het pand gecreëerd, ieder met een hoogwaardige uitstraling en aankleding. De ruimtes worden van elkaar gescheiden door middel van een getint glas, waardoor het aangename gevoel van het interieur extra wordt benadrukt. Ook zijn er diverse loungeruimtes ingericht, die niet zouden misstaan in de lobby van een ultraluxe hotel. Verspreid door het pand vinden we diverse items uit de meubelcollectie van DAMI. Zo is een van de loungehoeken verrijkt met twee hoogwaardige ‘Amber’ salontafels van messing metaallak en diverse ‘Emerald’ bijzettafels met marmeren bladen. De objecten harmoniseren prachtig met de marmeren achterwand, gelegd in open boek.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Ewout Rooks

____

____

Meer projecten van DAMI Luxury Interior bekijken?