Zwart hekwerk, toegangspoort, DJS Hekwerken, exclusieve entree

  • DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

Zwart hekwerk als stijlvol entree | DJS Hekwerken

Achter dit indrukwekkende zwarte hekwerk van DJS Hekwerken schuilt een riant opgezette jaren ’30 woning. De entree maakt men al ontzettend nieuwsgierig naar wat er achter de muren schuilgaat. De woning heeft prachtig stijlvol interieur waarbij kleuren, materialen, meubelen en het gebruik van ruimte een zeer uniek geheel vormen. Het verzorgen van het interieur van deze bijzondere woning was dé droom van Anne Claus Interiors, zij kreeg namelijk alle vrijheid om van dit woning een perfect plaatje te maken…

Woning met klasse

In het gehele interieur is een natuurlijk kleuren palette doorgetrokken. Witte, crème en bruine tinten voeren de boventoon en dit wordt op subtiele wijze doorbroken door het gebruik van zwarte en houten elementen. Verder is er in het interieur van de woning geen detail overgeslagen en in alles tot in de puntjes verzorgd. Accessoires, verlichting, daglicht en de positionering van meubels, alles is weloverwogen ingezet.

Totaalplaatje

Anne Claus Interiors heeft ervoor gezorgd dat het interieur van A tot Z klopt en op elkaar aansluit met als resultaat een prachtig rustgevend geheel. Maar, om de unieke beleving van deze woning compleet te maken kon een indrukwekkende entree niet ontbreken. Het exclusieve zwart hekwerk van DJS Hekwerken is hier geknipt voor! Dankzij dit stijlvolle hekwerk start de beleving van de woning al bij aankomst op het perceel.

Exclusieve indruk

Bij DJS Hekwerken weten ze dat een poort veel meer is dan een afscheiding van een perceel. Het is een sieraad van de woning, de eerste indruk van de woning voor bezoekers. Met jarenlange ervaring is DJS Hekwerken gespecialiseerd in unieke hekwerken op maat waarbij aan ieder detail wordt gedacht. Hierbij gaat het bedrijf te allen tijde voor kwaliteit en een oogstrelend uiterlijk.

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: DJS Hekwerken

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?