• Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Zwarte garagedeur | Different Doors

In Zeeland staat deze zeer bijzondere en fraaie moderne villa, voorzien van een opvallende zwarte garagedeur. Different Doors realiseerde deze luxueuze automatische garagedeur die onzichtbaar in de gevel verwerkt is.

Bijzonder bouwwerk

Deze prachtige villa is ontworpen door Lab32 architecten en kreeg in 2020 de erkenning ‘’mooiste bouwwerk van Zeeland 2020’’. De villa is een echte blikvanger en beschikt over strak afgewerkte architectuur. Different Doors kreeg de zwarte garagedeur aangeleverd door de aannemer en heeft deze vervolgens in de eigen werkplaats verwerkt tot een automatische garagedeur, die gelijk ligt met de wand en exact strookt met de gevelbekleding van de villa.

Trespa

De zwarte garagedeur en een aantal gedeelten van de gevel van de woning zijn bekleed met Trespa. Trespa is opgebouwd uit natuurlijke materialen die na het persen worden voorzien van een harde toplaag. Trespa kan in allerlei verschillende kleuren en maten worden uitgevoerd en is uitermate duurzaam én weerbestendig. Daarnaast zorgt het materiaal bij deze woning voor een strakke afwerking.

Alles is mogelijk

Bij Different Doors is de keuze uit houtsoorten en bewerkingen oneindig. De keuze van de houtsoort bepaald voor een groot deel de uitstraling van de garagedeur en is daarom afhankelijk van de wens van de opdrachtgever. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Different Doors kan de garagedeur in iedere gewenste kleur of tint opleveren door lakken of oliën aan te brengen. Zo wordt iedere woning voorzien van een passende en unieke garagedeur.

Tekst: Different Doors
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?