Zwarte keuken in klassieke sfeer

Tieleman Keukens

Deze schitterende zwarte keuken is het resultaat van een fijne samenwerking tussen Tieleman Keukens en Maison Sucre. Het vakmanschap van Tieleman Keukens werd gecombineerd met de klassieke inslag die kenmerkend is voor de interieurontwerpen van Maison Sucre. Om ervoor te zorgen dat deze klassieke keuken goed tot zijn recht kwam, werden alle elementen binnen het vertrek zorgvuldig op elkaar afgestemd. Van de maatwerkkasten en de verlichting tot de chique gordijnen en alle andere klassieke elementen. Er is een totaalconcept gerealiseerd dat tot in de kleinste details betovert en helemaal aansluit bij de wensen van zijn gebruikers. Deze keuken is dan ook écht het hart van het huis.  

Klassiek uitgangspunt 

Deze zwarte keuken is een mix van model Aspen en model Long Island, die beide in het assortiment van Tieleman Keukens te vinden zijn. Daarnaast is bewust gekozen voor de kleurcombinatie van zwart en goudtinten, waardoor het klassieke uitgangspunt nog meer wordt benadrukt. Het geheel werd vervolgens volledig af gestyled met brons beslag. Je kunt goed aan het einderesultaat af lezen dat hier doordacht te werk is gegaan. Alles klopt waardoor het complete plaatje een warme uitnodigende sfeer gekregen heeft.

Bijzonder keukenblad 

Een bijzonder element binnen dit keukenontwerp is het aanrechtblad. Er is voor gekozen om het blad te vervaardigen uit kwartsiet in de kleur Nero Bernini van Grillo. Kwartsiet is een erg geliefd product. Dit omdat het overeenkomt met de charme van marmer maar tegelijkertijd net zo hard is als graniet. Dit betekent dat het keukenblad tegen een stootje kan en erg duurzaam is. In dit geval is gekozen voor een zwarte kleur gecombineerd met een lichtere adering, wat de exclusieve uitstraling van de zwarte keuken nog meer benadrukt.  

Meer informatie 

Ben je ook betoverend door deze waanzinnige keuken? Of wil je ook graag een klassieke keuken? Dan kun je altijd en geheel vrijblijvend contact opnemen met Tieleman Keukens. Zij luisteren naar jouw wensen en denken mee in de mogelijkheden. Zo wordt jouw droomkeuken realiteit!  

Editor: Media Team

Datum: 01-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Tieleman Keukens