zwembad in de tuin, VSB Wellness, zwembad, luxe, tuindesign, wellness, ontspanning

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Zwembad in de tuin | VSB Wellness

Alles wat maar te maken heeft met wellness, kunt u met het volste vertrouwen in handen geven van VSB Wellness. VSB is een hecht familiebedrijf, gevestigd in het landelijke Diessen. Directie en medewerkers gaan, samen, met elkaar voor het gezamenlijke resultaat. Van werkvoorbereiding tot servicedienst, van adviseurs tot monteurs. Het complete team van VSB Wellness is samen met Knops Tuindesign ingezet om de tuin van deze riante woning om te toveren tot een ware wellness tuin. Je waant je in een totaal andere wereld wanneer je deze tuin betreedt. Het resultaat van dit zwembad in de tuin is overweldigend!

Vakantiegevoel

Een wellness tuin die een heerlijk vakantiegevoel oproept, dat was de wens van de eigenaren. Met een prachtig uitzicht vanuit de woning op het zwembad is dit zeker gelukt. Naast het zwembad is er ook een wellness gedeelte en er zijn meerdere terrassen om zo goed mogelijk van de tuin te kunnen genieten. De eigenaren wilden graag een tuin realiseren die naadloos aansloot op de woning. Dit was dan ook de reden dat voordat er een schep de grond in ging, er al nagedacht was over het tuinontwerp. Knops Tuindesign en VSB Wellness werden in een vroeg stadium bij het ontwerpproces betrokken. Zo kon de tuin met luxe poolhouse vanaf het begin optimaal geïntegreerd worden.

Lijnenspel

Aangezien de bewoners graag uitzicht wilden vanuit de woning op het zwembad, hield Erik Knops vanaf het begin rekening met het lijnenspel van binnen en buiten. Onder de overkapping is een fijne zitplek gerealiseerd. In het poolhuis zijn ook de wellness faciliteiten van VSB Wellness terug te vinden die van alle luxe zijn voorzien. VSB neemt projecten aan van eenvoudige whirlpools tot complexe wellnessvoorzieningen van topdesign. VSB heeft dus alle variaties in haar portefeuille. VSB levert maatwerk vanuit hun eigen interieurfabriek en misschien ligt hier wel de sterkste kracht. Dit zwembad in de tuin is hiervan het bewijs!

zwembad in de tuin, VSB Wellness, zwembad, luxe, tuindesign, wellness, ontspanning

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hans Gorter

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?