zwembad met beweegbare bodem, willy naessens swimmingpools, the art of living

  • Willy Naessens Swimming Pools
  • Kortrijkstraat 66
  • 9790 Wotegem-Petegem

Zwembad met beweegbare bodem| Willy Naessens

De vraag naar een zwembad met beweegbare bodem neemt jaar na jaar toe. Als ervaren zwembadbouwer heeft Willy Naessens Swimming Pools reeds een aantal referenties met een beweegbare bodem. Het resultaat is magnifiek: in een enkele minuten tijd verander je het zwembad naar een terras of zaal en terug. Je krijgt dan een ruimte die twee functies heeft met een 100% veilige zwembadafdekking. Wat zo fijn is aan dit systeem, is dat je de diepte van het zwembad tevens kan instellen naargelang de gebruiker. Dus wil je er een peuterbad van maken voor je kleine, dan lukt jou dat met 1 druk op de knop!    

zwembad met beweegbare bodem, willy naessens swimmingpools, the art of living

Flexibiliteit van de ruimte

Een zwembad met beweegbare bodem kan je zowel binnen als buiten bouwen. Vooral binnen zijn de voordelen meteen duidelijk. Wat eerst een grote zaal of vergaderruimte is, kan in enkele minuten tijd veranderen naar een binnenzwembad. Maar buiten zijn de voordelen er ook: je kan eerst zwemmen en enkele minuten later de barbecue aansteken op het terras dat uit de grond tevoorschijn komt. Wellicht nooit over nagedacht, maar als het idee eenmaal in je hoofd voorbij is gekomen, laat het je niet meer los. 

zwembad met beweegbare bodem, willy naessens swimmingpools, the art of living

Ruimtebesparing en veiligheid

Heb je een feest of bezoek over de vloer? Door de beweegbare bodem fungeert de ruimte zowel als terras, dansruimte of (binnen)zwembad. De beweegbare zwembadbodem laat zeer hoge belasting toe, dus iedereen is welkom! Daarnaast levert het ook flink wat ruimtebesparing op doordat de ruimte verschillende functies kan aannemen. Wanneer je een zwembad met beweegbare bodem hebt, is het zwembad echt 100% veilig afgedekt. Het unieke aan een beweegbare zwembadbodem is het drijvende concept. De bodemconstructie drijft op het water door middel van roestvrijstalen kabels op de gewenste diepte. Het systeem biedt een maximale veiligheid. En de zwembadtrap zakt mee met de bodem! 

zwembad met beweegbare bodem, willy naessens swimmingpools, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Willy Naessens

____

____

Meer projecten van Willy Naessens bekijken?