Zwembad, Thermostar, Da gen systeem, waterbehandeling, buitenzwembad

  • Thermostar
  • Wielse Kamp 6
  • 5481 XG Schijndel

Zwembad met Da-gen systeem | Thermostar

Het is een droom van velen: een eigen zwembad. Deze prachtige villa met rieten dak, gelegen in Noord-Brabant in een bosrijke omgeving, beschikt over een buitenzwembad. Het zwembad is uitgerust met een Da-gen waterbehandeling systeem en is gerealiseerd door vakspecialist Thermostar zwembaden BV.

Natuurlijk water

Deze landelijke villa heeft een riante tuin met een buitenzwembad. Het zwembad van 48 vierkante meter heeft een rustige en natuurlijke uitstraling, dit komt doordat er gekozen is voor antraciet. Bovendien word de waterbehandeling gedaan door het bekende Da-gen systeem. Met Da-gen waterbehandeling worden er zo weinig chemicaliën toegevoegd en word het water zo ver uitgefilterd, dat we het zwemwater  ‘drinkwater’ mogen noemen.

Innovatieve techniek

Da-gen waterbehandeling zorgt ervoor dat het zwembadwater nog schoner wordt. “Da gen waterbehandeling is een uitgekiende methode waarbij filtratie, waterbehandeling en chemicaliën verbruik tot in de puntjes zijn doorontwikkeld waardoor er dus ontzettend schoon zwemwater ontstaat. Verder is het systeem volledig automatisch wat het gemak van onze klanten tegemoet komt.”, aldus Thermostar. In 95 % van de zwembaden word nu deze waterbehandeling methode toegepast en dat is niet voor niets!

Zwembad, Thermostar, Da gen systeem, waterbehandeling, buitenzwembad

Zwembaden specialist

Thermostar zwembaden heeft al tientallen jaren ervaring op het gebied van zwembaden en heeft een groot bereik. Ze gebruiken verschillende bouwmethodes en maken alles op maat. Bovendien luisteren ze altijd naar de wensen van hun opdrachtgevers.

Da-gen is een van de producten waaruit blijkt dat Thermostar mee voorop loopt in de ontwikkeling van zwembaden. Thermostar staat altijd open voor nieuwe kansen en product ontwikkelingen op de zwembad markt. Zo blijf je sterk in de markt en kun je klanten optimaal helpen.

 

 

Tekst: Thermostar
Fotografie: Thermostar

____

Zwembad, Thermostar, Da gen systeem, waterbehandeling, buitenzwembad

____

Meer projecten bekijken van Thermostar?


Web editor: Media team     |

Datum: 23 | okt | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media