Zwembad met naastgelegen poolhouse

Willy Naessens Swimming Pools

Op vakantie in eigen tuin deze zomer, wie wil dat niet? Heerlijk baantjes trekken in een buitenzwembad of urenlang naborrelen met vrienden en familie. In deze prachtige tuin krijg je een waar bohemian gevoel, zowel door de fijne zitplekken als door het mooie rieten dak. Willy Naessens Swimming Pools realiseerde een buitenzwembad van formaat.

Rieten dak, zwembad, grijze stenen, bos omgeving, the art of living

Een luxe tuin

Als er iets is wat de bewoner van dit huis wilde, was het een zwembad in de tuin die je doet voelen alsof je op vakantie bent. Het volledige bouwconcept in prefab beton werd gedaan door Willy Naessens Swimming Pools, een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. De lichtgrijze boorsteen die om het zwembad heen is gelegd sluit naadloos aan op het terras en zorgt ervoor dat de tuin echt een geheel wordt. Het poolhouse met grote ramen en een prachtig rieten dak maakt de tuin af. 

Een bohemian gevoel in de tuin

Verder zie je in deze tuin dat er slim is nagedacht over de indeling. Er is een mooi terras dichtbij het poolhouse met voldoende ruimte om aan te dineren met familieleden of vrienden op zomeravonden. Ook is er een aparte plek met een heerlijke loungebank om nog even na te borrelen. Alles is met elkaar verbonden door de mooie lichtgrijze stenen, maar de zitplekken hebben allemaal ook een intiem en gezellig gevoel. De bloemen bij het terras en het rieten dak zorgen daarnaast voor een natuurlijke uitstraling. 

Van rieten dak naar beton

Het belangrijkste aan een mooie tuin is natuurlijk dat je je er zelf prettig in voelt – je eigen stijl, een mooi rieten dak zoals in deze tuin of iets totaal anders – maar technisch gezien is de ondergrond van belang. Willy Naessens zorgt voor hoogwaardig prefab beton dat in hun eigen fabrieken wordt gemaakt. Van funderingen tot wanden. Zo geef je met een gerust hart jouw bouwproject in handen van Willy Naessens 

Rieten dak, zwembad, grijze stenen, bos omgeving, the art of living

Bouwen met Willy Naessens 

Willy Naessens is expert op het gebied van bouwconcepten en specialist als het gaat om prefab beton. Ze begeleiden en beheren het volledige bouwproces en nemen jou zo zorgen uit handen. Het resultaat is altijd duurzaam, waardevast en tijdloos. Op de website van Willy Naessens Swimming Pools vind je meer informatie voor als je zelf bouwplannen hebt. 

Editor: Media team

Datum: 15-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living