Zwembad voor lengtes zwemmen

Willy Naessens Swimming Pools

Het oog wil ook wat… Als je de tuin inkijkt en je ogen even samenknijpt, zie je daar al een hagelnieuw zwembad fonkelen in de zon. Het water deint zachtjes en werkt ontzettend uitnodigend. De temperatuur is van lente tot en met herfst aangenaam. Hoe ontzettend fijn zou het zijn als je elke dag kan starten met een paar baantjes trekken in deze droomsetting? Willy Naessens Swimming Pools – een specialistisch bedrijf op het gebied van het plaatsen van zwembaden – mocht dit prachtige, strakke zwembad plaatsen in een stad in West-Vlaanderen. De enorm brede tuin wist letterlijk een podium te bieden aan een lang zwembad van maar liefst 21 meter!

Zwembad in eigen tuin, buitenzwembad, zwembad, Willy Naessens Swimming Pools, the art of living

Schoonheid in de lengte

Ja, dit zwembad is mooi. Woest aantrekkelijk. Esthetisch een ware eyecatcher. Toch heeft het ook een sterke tweede functie, namelijk die van het bieden van sportvertier. Deze tweede functie wordt vooral ‘s ochtends benut: de eigenaar van het bad begint zijn dag steeds met enkele lengtes te zwemmen. Trendy en functioneel dus! Er werd voor een lichte kleur van liner gekozen en ook de boordstenen liggen in dezelfde lijn. De boordstenen werden doorgetrokken naar het kleine terrasje om eenheid te creëren. Zoals gezegd is de lengte van het zwembad 21 meter; de breedte bedraagt drie meter. Dit letterlijke lange en smalle zwembad benadrukt met zijn afmetingen de luxe afmeting van de tuin en is daarmee een echte eyecatcher!

Zwembad in eigen tuin, buitenzwembad, zwembad, Willy Naessens Swimming Pools, the art of living

Meer over Willy Naessens Swimming Pools

Zwembaden bouwen behoort reeds 50 jaar lang tot de specialiteiten van Willy Naessens Swimming Pools. Bij hen kun je terecht voor zowel een binnen- als een buitenzwembad, voor privé- of publiek gebruik. Elk project wordt persoonlijk begeleid door een trajectbegeleider. Het is de bedoeling om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. De trajectbegeleider houdt je op de hoogte over de vorderingen van het zwembad. Verder word je geholpen bij het maken van persoonlijke keuzes in het ruime aanbod. Met Willy Naessens Swimming Pools kies je voor zekerheid.