Zwembad plaatsen | Compass Pools

Droom je al jaren van een zwembad in je tuin, maar zie je op tegen al het werk om het zwembad te plaatsen? Niet nodig. Compass Pools, specialist op het gebied van het plaatsen van prefab zwembaden, kan in vijf dagen een compleet zwembad aanleggen in je achtertuin! Compass Pools maakt de meest luxe en hoogwaardige prefab binnen- en buitenzwembaden. Een prefab Compass Pool houdt in dat een zwembad middels een snelle en vlotte installatie in uw tuin wordt ingebouwd. Nieuwsgierig geworden? Lees hier verder voor meer informatie en de link naar een filmpje waarin in anderhalve minuut te zien is hoe een zwembad plaatsen in vijf dagen gerealiseerd is.

Kwaliteit

Wanneer je een zwembad laat plaatsen, wil je daar natuurlijk lang van genieten. De zwembaden van Compass Pools zijn vervaardigd van verschillende lagen keramisch composiet die de basis voor kleurechtheid, chemische weerstand, krasbestendigheid en bescherming tegen veroudering leggen. Bovendien zorgen ze voor een zorgvuldige afsluiting van grond en grondwater en ontstaat er een lager energieverbruik door de uitstekende isolatie. Op die manier ontziet je de verwarmingsvoorziening. En wil je extra besparen op je energiekosten? Dan kan je het zwembad zelfs laten plaatsen met verwarming op basis van zonne-energie.

Zorgeloos zwemplezier

Het zwembad dat je in het filmpje gaat zien is een prefab zwembad. Bij prefab zwembaden wordt de zogenoemde kuip in de fabriek al uit een stuk gevormd, iets wat de installatie en plaatsing niet alleen stukken gemakkelijker maakt, maar ook het proces doet versnellen. Als je interesse hebt in een bad van Compass, word je direct in contact gebracht met hun projectadviseurs die een team van bouwkundige en elektrotechnische adviseurs achter zich hebben staan. In onderstaand filmpje zie je de installatie van een Compass Pool Aqua Nova 77 (7,70m x 3,55m x 1,55m). In vijf dagen is het zwembad geplaatst: van een gat in de grond tot de eerste duik in het zwembad. Zo simpel kan het zijn.

 

___

Tekst: Marlou – Peters Overkamp
Fotografie: Compass Pools

____

Alle projecten van Compass Pools bekijken?

 


Compass Pools


Compass Pools is specialist, importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt goede garanties en kwaliteit op de markt.

__

Meer informatie over Compass Pools?