Zwembadruimte met houten wand en 3D-tegelwerk als afwerking  

Lotec Zwembadtechniek 

Een binnenzwembad thuis is een grote luxe die maar weinigen zich kunnen veroorloven. Des te mooier is het dan als je een sterke, persoonlijke noot kunt toevoegen aan de zwembadruimte. De bewoners van deze prachtige villa hebben zelfs voor twee esthetische wandafwerkingen gekozen die elk uniek zijn, maar elkaar wel prachtig aanvullen. We hebben het hier over een prachtige houten wand met verticaal geplaatste houten lamellen die van de wand uit doorlopen in het plafond. Omdat de lamellen van verschillende breedtes zijn, krijg je een dynamisch geheel. Element twee is 3D-tegelwerk van de geluidsgolven van de branding van een Zuid-Hollands eiland, de favoriete vakantieplek van de eigenaren. 

Loungeplateau

Dit exclusieve, op maat gemaakte binnenzwembad met houten wand is allereerst van riante omvang. Je kan hier met gemak baantjes trekken of je kinderen laten spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Eenieder kan tevens genieten van het grote loungeplateau van het zwembad inclusief bruisvoorziening. In de avond tover je deze ruimte moeiteloos om tot feestlocatie, door de rolafdekking te sluiten, statafels te plaatsen voor de houten wand en de bar te openen. En als je met een intiemer gezelschap bent, trek je je terug in de sauna of met een goed glas wijn op het buitenterras. Met dit zwembad heb je geen omkijken naar, want de professionele waterbehandeling houdt het water in optimale conditie. Wat wil je nog meer? 

Meer over Lotec Zwembadtechniek 

Lotec gaat tot het uiterste als het gaat om hoogwaardig zwemwater als belangrijkste uitgangspunt. Door het toepassen van geavanceerde technologieën en efficiënte oplossingen worden innovatie (beheers)systemen gecreëerd. Dit geeft water een extra dimensie. Lotec is een familiebedrijf dat begon als klein traditioneel loodgietersbedrijf in Eindhoven. Ze zijn uitgegroeid tot een Europese speler en beschikken over drie vestigingen die zijn verdeeld over twee landen. ”We bewegen met onze tijd mee, wat betekent dat onze technische installaties en oplossingen steeds slimmer en intelligenter worden.” Lotec staat garant voor de hoogste waterkwaliteit van jouw zwembad. Jouw waterbeleving is onlosmakelijk verbonden met hun reputatie en daar is hun uitmuntende service dan ook naar. 

Editor: Media team

Datum: 20-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living