Zwembadverlichting die met afstandsbediening te besturen is

Binder

Het turbine-aangedreven tegenstroomsysteem HydroStar van BINDER zorgt er niet alleen voor dat je optimaal gebruik kunt maken van jouw zwembad, maar het voorziet ook in een uniek zwemgevoel en een bijzondere stemming. Dit komt onder andere door de met afstandsbediening bestuurbare ledverlichting. Deze verlichting weet het zwembad op prachtige wijze de verlichten en draagt daardoor bij aan de uiteindelijke uitstraling van de buitenruimte.  

Led-ringlamp  

BINDER biedt twee verschillende lichtsystemen voor hun turbinezweminstallatie HydroStar. De eerste is de bekroonde nieuwe en moderne led-ringlamp, die de German Design Award in de categorie “Excellent Product Design Lighting” heeft ontvangen. Deze lamp is bijzonder door zijn RGB-kleurmodus en het gegeven dat hij direct aan de uitstroomopening van de turbine geplaatst kan worden. Door de 6000 RGB-mengkleuren kan iedereen zijn eigen persoonlijke verlichtingsconcept ontwerpen. Ook is het mogelijk om de intensiteit van de verlichting te bepalen doormiddel van een ingebouwde dimfunctie. De lamp is de bedienen met de afstandsbediening of met de BINDER24-app.  

Sfeervolle ledverlichting 

Een ander innovatief lichtsysteem binnen de collectie van BINDER is de inbouwschacht die van binnenuit het zwembad laat stralen. Dit gebeurt op zo’n doordachte manier dat er geen extra verlichting nodig is om het geheel nog wat meer kracht bij te zetten. De gebruiker bespaart zo niet alleen onderdelen maar ook installatie kosten. Net als de ringlamp kan deze sfeervolle ledverlichting ook gedimd worden en bedien je hem wederom eenvoudig met de afstandsbediening of de app. Daarnaast kun je hier ook een eigen verlichtingsconcept voor bepalen.  

Als aanvulling op 

De ringlamp en de ingebouwde sfeerverlichting zijn beide systemen die een perfecte aanvulling zijn op de BINDER-installatie. Hiermee creëer je eenvoudig een heerlijke, relaxte sfeer die je even laat ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Je komt helemaal tot rust in je eigen zwembad.

Editor: Media team

Datum: 27-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Binder