Zwevende kristallen kroonluchter, Kristallen kroonluchter, Haagsche Kunsthandel

  • Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Zwevende kristallen kroonluchter | Haagsche Kunsthandel

Een tijdje kwam een klant bij Groenensteyn Crystal Lighting voor een lichtplan, op zoek naar iets speciaals. De desbetreffende klant hield veel van reizen en had tijdens één van haar reizen inspiratie opgedaan. In de lounge van een exclusief hotel in Londen hing een parel die zij ook in haar huis wilde hebben hangen. Nergens kon ze deze parel vinden, maar gelukkig kwam ze bij Groenensteyn terecht waar het mogelijk was om een invulling te geven aan haar inspiratie. Zie hier de prachtige zwevende kristallen kroonluchter die helemaal naar wens is samengesteld!

Speels effect 

De kristallen kroonluchter moest een zwevend effect geven van verschillende soorten kristallen. Gekozen is voor 9 soorten kristallen, omdat de klant voor afwisseling ging. Om een echt speels effect te creëren hangen de kristallen op verschillende hoogtes. Alle kroonluchters van Groenesteyn zijn gemaakt van echte Swarovski kristallen. Het materiaal is 100% puur en dat zorgt voor die exclusieve uitstraling die je graag aan je huis wil geven.

Uitdaging 

De klant wilde de kristallen kroonluchter in de eetkamer hangen aan een speciaal plafond dat geluiddicht was en gemaakt was van bepaald luxe materiaal. De kroonluchter mocht hierdoor niet het plafond beschadigen in de vorm van een extra lichtpunt. Hierdoor is er een speciale constructie gemaakt van een gelast armatuur om niet het plafond te beschadigen. Het was even spannend of het ging lukken, maar de constructie werkte uitstekend en is niet meer zichtbaar door het witte armatuur dat eroverheen zit.

Zwevende kristallen kroonluchter, Kristallen kroonluchter, Haagsche Kunsthandel

Uitbreiding collectie Floating Crystal Chandeliers

De Floating Crystal Chandelier is nu onderdeel van de collectie Floating Crystal Chandeliers, waarbij het zwevende effect van een kristallen kroonluchter centraal staat. Ben jij ook op zoek naar een unieke kroonluchter? Dan is een kroonluchter uit deze collectie zeker wat voor jou!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?